Ndërlidhjet

UASHINGTON


Departamenti amerikan i Shtetit, ka shpërfaqur planin për atë që cilësohet “një fushatë diplomatike publike” e që ka për qëllim të bindë opinionin botëror për drejtësinë e luftës anti-terrorizëm të udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara. Materialet do të shpërndahen në 14 gjuhë botërore përmes Internetit, televizionit, radios dhe medias së shtypur. Të tjera materiale përshkruajnë jetën e myslimanëve në Shtetet e Bashkuara, me qëllim që të sqarohen popujt në vendet islamike, se përpjekja amerikane nuk është aspak e drejtuar kundër fesë së tyre.
XS
SM
MD
LG