Ndërlidhjet

PRISHTINË


Koalicioni “Këthimi” i serbëve të Kosovës filloi fushatën për zgjedhjet e përgjithshme të 17 nëntorit. Ditën e parë janë ndeshur qëndrimet për dhe kundër daljes në votime.
Kandidati i parë në listën e këtij koalicioni, Gojko Saviq ka thënë se serbët duhet të dalin në zgjedhje që të dëgjohet zëri i përfaqësuesve të tyre në Kosovë dhe ka tërhequr vërejtjen se, në të kundërtën, do të vazhdoj agonia e tyre dhe askush nuk do t’i dëgjoi.
XS
SM
MD
LG