Ndërlidhjet

LONDËR


Një gazetë në gjuhën arabe që botohet në Londër ka publikuar një intervistë me presidentin e Iranit Mohammad Khatami ku ai thotë se askush nga terroristët që gjenden në listën e Shteteve të Bashkuara, nuk ndodhet në Iran.
Irani nuk do të autorizojë asnjë person apo grup të implokuar në terrorizëm që të hyjë në territorin e tij, ka thënë Khatami.
Presideni iranian me këte ka dashur të reagojë ndaj raporteve të shtypit se tre të dyshuar nga lista e FBI-s-, Imad Mughniyeh, Hassan Ezzedin dhe Ali Atwah, ndodhen në Iran.
XS
SM
MD
LG