Ndërlidhjet

KABUL


Junis Kanuni, një udhëheqës opozitar afganas, ka deklaruar se forcat e Aleancës Veriore nuk kanë plane të qeverisë në Kabul, por se i përmbahen platformës së Këshillit të Unitetit Kombëtar të formuar me ish-mbretin e Afganistanit, Zahir Shah.
Zyrtarë të Aleancës Veriore thonë se tërheqja e talibanëve nga Kabuli ishte plotësisht befasuese për ta dhe kjo bëri të nevojshme hyrjen dhe vendosjen e rregulit në kryeqytet.
XS
SM
MD
LG