Ndërlidhjet

KABUL


Aviacioni i Shteteve të Bashkuara ka vazhduar me bombardimin e caqeve në Kandahar dhe në pikqëndresën tjetër të talibanëve - në Kunduz.
Zyrtarët amerikanë vlerësojnë se talibanët kanë humbur kontrollin në më shumë se dy të tretat e territorit të Afganistanit.
Akoma mbetet i paqartë fati i Kandaharit në jug të vendit. Disa raporte sugjerojnë se talibanët janë gadi që t’u dorëzojnë qytetin forcave opozitare vendore dhe vetë të ikin në male, kurse të tjerët thonë se talibanët do te mbrojnë Kandaharin dhe provincat për rreth.
XS
SM
MD
LG