Ndërlidhjet

KABUL


Të deleguarit nga Shtetet e Bashkuara dhe Kombet e Bashkuara, James Doobins dhe Francesc Vedrell po vazhdojnë përpjekjet për mëkëmbjen e një qeverie të re në Afgansistan, pas tërheqjes së talibanëve nga kryeqyteti Kabul. Presidenti i Afganistanit, Burhanuddin Rabbani nga egzili arriti në Kabul dhe tha se Aleanca Veriore nuk dëshiron që të imponojë pushtetin e vet, por mirëpret formimin e qeverisë me mbështetje të gjërë në Afgansitan.
XS
SM
MD
LG