Ndërlidhjet

OTAVË/KANADA


Zyrtarët botërorë të financave nga takimi në Otavë kanë thënë se janë duke bërë progres të fortë në drejtim të planeve për luftimin e financimit të terrorizmin dhe larjen e parave të pista.
Ministrat e financave dhe bankave qëndrore të Grupit të 20 vendeve që përfshin më të zhvilluarit dhe vendet më të mëdha në zhvillim, shqyrtuan edhe rolin e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore për sigurimin e stabilitetit global financiar.
Ministri francez i finansave bëri thirrje në tubim që vendet e pasura të ndihmojnë vendet e varfëra të cilat i kontribuojnë përpjekjeve ndërkombëtare kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG