Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i misionit në Kosovë të Organizatës për Sigurinë dhe Bashkëpunimin në Evropë, Dan Everts, i ka vlerësuar zgjedhjet e djeshme të një cilësie të lartë dhe dëshmi të pjekurisë së demokracisë kosovare. Shefi i misionit të OSBE-së kumtoi se në votime dolën në total 64 për qind të votuesve të regjistruar, por shumë shqiptarë nuk arritën të votojnë sepse janë kthyer më herët në vendet e punës në botën e jashtme. Rezultatet zyrtare të zgjedhjeve priten gjatë ditës së nesërme.
XS
SM
MD
LG