Ndërlidhjet

SHKUP


Zëdhënësi i NATO-s në Maqedoni, Kreig Retkllif njofton se nesër do të nisë hapja, e asaj cfarë dyshohet të jetë, një varrezë masive.
Procesi i zhvarrosjeve do të vëzhgohet nga NATO, nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim Europian si dhe nga hetuesit e Gjykatës së Hagës.
XS
SM
MD
LG