Ndërlidhjet

SHKUP


Tre anëtarë të kabinetit qeveritar të Maqedonisë paraqitën sot dorëheqjen, duke e akuzuar kryeministrin Lubco Georgievski për paaftësi. Ministrja e Jashtme Ilinka Mitreva, ministri i Mbrojtjes, Vllado Buckovski dhe zëvendës Kryeministri, Ilia Filipovski, janë anëtarë të Partisë Social Demokrate të Maqedonisë, e cila dje kumtoi vendimin për t’u tërhequr nga qeveria.
XS
SM
MD
LG