Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni vëzhgues i Këshillit të Europës konfirmon se zgjedhjet e para të përgjithshme në Kosovë, kanë kaluar mirë dhe pa incidente. Bazuar në të dhënat e mbi 200 vëzhguesve të vet, misioni i Këshillit të Europës në Kosovë, konkludon se zgjedhjet e 17 nëntorit janë zhvilluar të qeta dhe pa manipulime.
XS
SM
MD
LG