Ndërlidhjet

BANGAI/AFGANISTAN


Rreth 600 luftëtarë të huaj nga Kunduzi i blokuar, në mesin e të cilëve çeçenë, arabë dhe pakistanezë, bashkë me armatimin u janë dorëzuar forcave të Aleancës Veriore dhe janë dërguar në Mazari Sharif, pohon komandanti i Aleancës, Amanullah Khan.
Shumë luftëtarë të huaj në Afgansitan janë lojalë ndaj Osama bin Ladenit dhe besohej se ata do të luftonin në Kunduz.
XS
SM
MD
LG