Ndërlidhjet

RIAD


Arabia Saudite dhe Autoriteti palestinez kanë kërkuar që vëzhguesit ndërkombëtarë të vendosen menjëherë në territoret e okupuara për të mbrojtur palestinezët. Këte thirrje kanë bërë Jaser Arafat dhe princi, Abdullah bin Abdul Aziz gjatë takimit që kishin mbrëmë në Riad. Arafat dhe Abdullah i kanë bërë gjithashtu thirrje Izraelit, që të implementojë raportin Mitchell dhe rekomandimet për kthimin e dy palëve në tryezën e negociatave dhe ndërprerjen e sulmeve ndaj civilëve palestinezë.
XS
SM
MD
LG