Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush, ka përsëritur se fushata në Afganistan është vetëm fillimi i luftës kundër terrorizmit dhe ka theksuar se do të mbahen përgjegjës edhe ata që sajojnë armë bërthamore, të cilat mund të shfrytëzohen për terrorizimin e vendeve të tjera.
George Bush ka thënë se presidenti iraken, Saddam Hussein, duhet të lejojë inspektorët e Kombeve të Bashkuara për armët që të kthehen në Irak dhe t’i tregojë botës se nuk është duke ndërtuar armë për zhdukje në masë.
XS
SM
MD
LG