Ndërlidhjet

ZAGREB


Parlamenti i Krocisë konfirmoi marrëveshjen e stabilizimit dhe asocimit me Bashkimin Evropian dhe miaratoi ligjin për implementimin e saj.
Ndërkaq, Banka Botërore njofton se ka aprovuar një kredi prej 202 milion dollarësh për të ndihmuar qeverinë e Kroacisë që të vazhdojë programet për reformimin e infrastrukturës civile dhe finansiare.
XS
SM
MD
LG