Ndërlidhjet

SHKUP


Konferenca e donatorëve për finansimin e reformave dhe rindërtimin e Maqedonisë është shtyrë për kohë të pacaktuar sepse qeveria nuk ka përmbushur elementet kyçe të planit paqësor, kumtuan diplomatë Perëndimorë në Shkup.
Planet për mbajtjen e konferencës së donatorëve në 20 dhjetor me sponzorimin e Bashkimit Evropian janë vënë në pyetje pasi Parlamenti i Maqedonisë dje nuk miratoi Ligjin për vetadministrimin lokal.
Konferenca nuk do të ndodhë gjatë këtij viti dhe për te nuk kemi më ndonjë datë, ka thënë diplomati Perëndimor.
XS
SM
MD
LG