Ndërlidhjet

NJU VINDSOR/MERILEND


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka vizituar në Maryland një depo me artikuj ndihme për fëmijtë e Afganistanit. George Bush ka thënë se dërgesa, që niset nesër për në Afganistan, përfaqëson vullnetin e mirë të amerikanëve dhe shpresën se vuajtjet e fëmijve afganë po zbuten.
Dërgesa me batanie, veshmbathje dimri dhe pajisje shkollore në vlerë prej një milion e pesëqind mijë dollarë, është dhuratë e nxënësve amerikanë.
XS
SM
MD
LG