Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i forcës paqëruajtëse në Kosovë të udhëhequr nga NATO, gjenerali Marcel Valentin ka përgëzuar me një mesazh Paralamentin e ri të Kosovës.
“Pjesmarrja e pupullit në zgjedhjet e përgjithshme i dëshmoi bashkësis ndërkombëtare se sa seriozisht Ju e shihni procesin demokratik”, thotë gjenerali Valentin dhe shfaq premtimin se forca paqëruajtëse do t’i mbështesë në zhvillimin e Kosovës së re.
XS
SM
MD
LG