Ndërlidhjet

UASHINGTON


Nënpresidenti Dick Cheney ka thënë se Shtetet e Bashkuara do të ndjekin celulat e Al Kaidës në më se 60 vende tjera në kuadrin e luftës së vazhdueshme kundër terrorizmit.
Nënpresidenti amerikan ka ngurruar të emërojë vendet që mund të jenë në shënjestër të fushatës vijuese të Shteteve të Bashkuara, por ka thënë se Iraku dhe Somalia mund të paraqesin kërcënim ndaj sigurisë së Shteteve të Bashkuara.
“Lideri irakian, Sadam Husein, ‘është orvatur agresivisht’, që të zhvillojë armë për zhdukjen në masë”, ka thënë nënpresidenti i Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG