Ndërlidhjet

LUBOTEN


Me hyrjen në Luboten, policia e Maqedonisë ka shënuar fillimin e ri-integrimit të 101 fshatrave në veri dhe veriperëndim të vendit, që për disa muaj qenë nën kontrollin e ish-UCK-së.
Nuk raportohen probleme gjatë vendosjes së njësive të policisë multietnike, të cilat shoqëroheshin nga vëzhguesit e NATO-s dhe Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Europian.
XS
SM
MD
LG