Ndërlidhjet

SHKUP


Forcat e armatosura të Maqedonisë do të transformohen gjatë vitit të ardhshëm, duke lëvizur nga struktura ekzistuese me tre formacione- në dy brigada të mëdha për veprime speciale anti-terroriste – ka kumtuar sot, ministri i mbrojtjes i Maqedonisë, Vllado Popovski.
“Strategjia e re, e cila mbështetet në zhvendosje të shpejtë dhe përdorim efikas të forcave të këmbësorisë dhe atyre ajrore, ka për qëllim plotësmin e standarteve të NATO-s” – deklaroi gjatë një fjalimi radiofonik, ministri Popovski.
XS
SM
MD
LG