Ndërlidhjet

SHKUP


Pas tri muaj pune, Fondi Ndërkombëtar për Çminim, ka hequr 153 mina dhe mjete të tjera shpërthyese, nga rajonet e krizës në ish-Republikën Jugosllave të Maqedonisë. Gjatë prezantimit të punës së tyre, ekspertët vlerësuan se në dallim nga luftrat në Kroaci, Bosnje dhe Kosovë, në Maqedoni minat janë përdorur nga palët, si pengesë kundër depërtimit të forcave të armatosura dhe kryesisht në zonat e krizës.
XS
SM
MD
LG