Ndërlidhjet

TIRANË


Duke pranuar se Shqipëria vuan nga kriza e pushtetit gjyqësor dhe kriza e energjisë elektrike, kryeministri Ilir Meta ka thënë se do të punojë parreshtur që t’i zgjidhë të dy problemet.
Në në një bisedë me gazetarët, Meta ka thënë se do të reformojë gjyqësinë në kuadrin e përpjekjeve për forcimin e institucioneve demokratike të vendit.
Vëzhguesit ndërkombëtarë e kanë kritikuar sistemin gjyqësor të Shqipërisë për dobësi të pranishme.
XS
SM
MD
LG