Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Ministri i Jashtëm i Pakistanit,Abdul Satar ka thënë se i dyshuari për terror,Osama bin Laden do ti dorëzohet koalicionit të udhëlhequr nga Shtetet e Bashkuara nëse kapet në truallin e Pakistanit,por ka demantuar raportet që ai tashmë fshihet në Pakistan.
Ministri ka thënë se vendi i tij ka vendosur shum trupa në kufiri me Afganistanin që ti parandalojë anëtarët në arratisje të Al Kaidës dhe Talibanëve.
XS
SM
MD
LG