Ndërlidhjet

TETOVË


Autoritetet maqedonase kanë vendosur që prej sot të fillojë largimi i një pjese të punkteve policore përreth disa fshatrave të Tetovës, si rezultat i presionit të shtuar të faktorëve ndërkombëtarë në vend. Në këtë rajon do të patrullojnë tani e tutje vetëm njësitet e policisë multi-etnike, që përbëhen nga shqiptarë dhe maqedonë.
XS
SM
MD
LG