Ndërlidhjet

TIRANË


Qeveria e Shqipërisë ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme në disa pjesë veriore të vendit pasi bora ka izoluar rreth 100 mijë banorë të fshatrave, kurse armata ka filluar të shpërndajë artikuj ushqimorë dhe veshmbathje, thonë zyrtarët në Tiranë.
Paqëruajtësit e udhëhequr nga NATO në Kosovë gjithashtu kanë shpërndarë ndihma me helikopterë në ato anë të Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG