Ndërlidhjet

BEOGRAD


Takimi i ekspertëve nga dy republikat jugosllave, Serbisë dhe Malit të Zi, ka qenë konstruktiv ndonëse nuk ka mundur të arrijë një marrveshje për çështjet konstitucionale për ardhmërinë e vendit, ka thënë ministri i Jashtëm malazez, Branko Lukovac.
“Takimi ishte konstruktiv dhe i dobishëm edhepse dështuam të dakordohemi për çështjet konstitucionale”, tha Lukovac pas përfundimit të bisedimeve në Beograd, duke mos elaboruar më tej ,por ka shtuar se” tani topi ndodhet në fushën e politikës”.
XS
SM
MD
LG