Ndërlidhjet

BERLIN


“Rishikimi dhe zgjerimi i mandatit të Forcës Ndërkombëtare të Sigurisë në Afganistan, mund të shtrohet në një të ardhme të afërt” – deklaron Klaus Piter Klaibër, përfaqësuesi i posaçëm i Bashkimit Europian për Afganistanin.
Klaibër tha se mandati aktual, i kufizuar në Kabul, mund të jetë i mirë për momentin, por çështja duhet rishqyrtuar në Kombet e Bashkuara brenda pak muajve.
XS
SM
MD
LG