Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRESHEVË/BUJANOC


Shqiptarët e Luginës së Preshevës në jug të Serbisë do të inkuadroheshin në sistemin politik të vendit nëse rajoni demilitarizohet, njihen diplomat e Univerzitetit të Prishtinës, dhe kur ushtria jugosllave do të vinte disa objekte të atjeshme nën administrim civil, ka thënë Shaip Kamberi, kryetar i Këshillit për të Drejtat e Njeriut me seli në Bujanoc.
Ky Këshill ka publikuar raportin për gjendjen e të drejtave të njeriut në tre komunat e Luginën e Preshevës.
XS
SM
MD
LG