Ndërlidhjet

MOSKË


Patriarku serb Pavle, me të arritur për vizitë në Moskë tha se është fatlum që viziton, siç është shprehur, “Rusinë e shenjtë, mbrojtësen e pravosllavizmit botëror”.
Gjatë vizitës në Rusi, Patriarkut Pavle do t’i jepet shpërblimi i “Fondit të unitetit të popujve pravosllavë” për kontributin që ka dhënë ai në këte drejtim si dhe shpërblimi i një Fondi tjetër fetar, i themeluar të afirmojë shtetësinë, Kishën Orthodokse Ruse dhe armatën ruse.
XS
SM
MD
LG