Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush, ka thënë se Shtetet e Bashkuara kanë triumfuar në luftën kundër terrorizmit, megjith faktin se Osama bin Laden ,i dyshuari kryesor për oraganizimin e sulmeve terroriste të 11 shtatorit, akoma nuk është kapur.
George Bush, ka thënë në Çarlston të Virgjinisë se nuk brengoset aq shumë për bin Ladenin, por është ai që duhet të brengoset më shumë,dhe ka theskuar se misioni është “shumë më i gjërë” se bin Ladeni.
XS
SM
MD
LG