Ndërlidhjet

JERUSALEM


Lideri palestinez Yasser Arafat thotë se Shtetet e Bashkuara duhet të bëjnë më shumë për të ndihmuar në përfundimin e dhunës në Lindje të Afërt.
Në një intervistë për Reuters, Arafat ka thënë se e vetmja rrugë që t’i jepet fund konfliktit izraelito-palestinez është presioni dhe ndërhyrja ndërkombëtare.
Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan, duke e përshkruar tragjike e shumë serioze situatën atje, ka thënë në Teheran se nevojitet aksion i përbashkët ndërkombëtar për t’i bindur të gjitha palët që të kthehen në tryezën e bisedimeve.
XS
SM
MD
LG