Ndërlidhjet

BEOGRAD


Këshilltari i presidentit jugosllav, Daniel Cvjetiçanin vlerëson se bisedime për Lidhje shtetesh të pavarura të Serbisë dhe Malit të Zi në takimin e nesërm në Bruksel do të ishin të pakuptimta dhe të herëshme.
“Për lidhje shtetesh të pavarura mund të bisedojnë vetem shtetet e pavarura, kurse Mali i Zi nuk është i tillë”, ka deklaruar Cvjetiçanin.
Sidoqoftë, ai ka thënë se “të gjitha zgjidhjet janë të mundëshme dhe ka shfaqur pritjen e tij që ideja e një shteti të fitojë sepse ekonomikisht kjo është zgjidhja më racionale”.
XS
SM
MD
LG