Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Zoran Xhinxhiq ka thënë se disa nga bashkëpuntorët e ish-preisdentit jugosllav Sllobodan Millosheviq, të akuzuar nga Tribunali i Kombeve të Bashkuara për krime lufte duhet të shkojnë vullnetarish në Hagë, se ndryshe, siç është shprehur, “qeveria do të gjej zgjidhjen për ti dërguar atje”.
Zoran Xhinxhiq ka pranuar se fjala është për Millan Millutinoviq, Nikolla Shainoviq, Dragoljub Ojdaniq dhe Vllajko Stoillkoviq, të akuzuar për krime lufte në Kosovë.
XS
SM
MD
LG