Ndërlidhjet

LISBONË


Kryeministri i Spanjës, vendit kyresues të Bashkimit Evropian, Joze Maria Aznar thotë se politikat e mbrojtjes dhe të sigurisë të Evropës dhe të Shteteve të Bashkuara nuk janë dhe as që mund të jenë substancialisht divergjente.
Kryeministri Aznar citohet ti ketë deklaruar gazetës portugeze “Publico” se dy entitetet kanë të njejtat probleme të sigurisë dhe janë bashkuar në një koalicion ndërkombëtar anti-terror dhe marrëdhënie solide tregëtare.
XS
SM
MD
LG