Ndërlidhjet

BUJANOC


Kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut me seli në Bujanoc, Shaip Kamberi ka dënuar vënien e materialit shpërthyes në grumbullin e gypave afër tregut të qytetit, por ka theksuar se “nuk pajtohet me ndërmarrjen e përndjekjeve kundër njërës bashkësi nacionale”.
“U takon organve të Serbisë të bëjnë hetimet për hollësitë dhe motivet e atij shpërthimi, por fajësia duhet të individualizohet”, ka theksuar Shaip Kamberi, duke shtuar se incidentet e tilla nuk i shkojnë në favor zgjidhjeve pozitive të situatës në Luginën e Preshevës.
XS
SM
MD
LG