Ndërlidhjet

RIGA


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s,George Robertson vizitoi Letoninë dhe nesër shkonë në Lituani për të diskutuar përgaditjet politike dhe ushtarake të dy vendeve Balltike për anëtarësim të mundëshëm në NATO.
Robertson ka thënë se NATO nuk është aleancë thjesht ushtarake,por një aleancë vendesh që janë bashkuar nga shumë vlera, sikurse demokracia dhe liria.
Letonia dhe Lituania,sikurse edhe Estonia,shpresojnë që të ftohen ti bashkohen NATO-s, kur Aleanca do të mbajë samitin në Pragë, nga nëntori.
XS
SM
MD
LG