Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Zoran Xhinxhiq thotë se Jugosllavia nuk do te dërgojë gjeneralin Ratko Malladiq ,ish liderin e serbëve të Bosnjës nga koha e luftës, të akuzuar për krime lufte ,për tu gjykuar në Tribunalin ndërkombëtar.
Në një intervistë për “Der Shpigel” të Gjermanisë Xhinxhiq ka thënë se ekstradimi mund të shkaktonte luftë civile në vendin e tij.Në Jugosllavi ndodhen rreth 200 mijë refigjatë nga Bosnja dhe shum prej tyre janë të armatosur,ka thënë Xhinxhiq.
XS
SM
MD
LG