Ndërlidhjet

MEKË


Mbi 2 milionë myslimanë i dhanë fund sot ceremonisë së haxhillëkut në qytetin e shenjtë të besimit Islam. Autoritetet Saudite thonë se gjatë pesë ditëve nuk është regjistruar asnjë problem dhe se haxhinjtë kanë nisur të kthehen qetësisht në shtëpitë e tyre.
XS
SM
MD
LG