Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner ka vazhduar konsukltimet intenzive me liderët e partive politike për konstituimin e institucioneve qeverisëse të Kosovës dhe një marrëveshje definitive pritet të nëshkruhet shumë shpejtë.
Michael Steiner dëshiron që gjatë vizitës së tij në Bruksel nga fillimi i muajit mars të ketë me vete edhe presidentin edhe kryeministrin e Kosovës.
Presidenti i Kosovës, pritet të jetë nga radhët e Lidhjes Demokratike, kurse kryeministri nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës.
XS
SM
MD
LG