Ndërlidhjet

SHKUP


Zyrtarët e Misionve ndërkombëtare në Maqedoni e kanë përshëndetur formimin e Këshillit koordinues të shqiptarëve të Maqedonisë, i cili do të ketë preokupim kryesor sendërtimin e Marrëveshjes paqësore të Ohrit.
Zëdhënësit e Misionit të OSBE-së, NATO-s dhe Bashkimit Evropian, me deklarata të veçanta që bënë në Shkup, theksojnë se bashkësia ndërkombëtare e mbështet formimin e këtij Këshilli.
Edhe qeveria e Shqipërisë ka përshëndetur Këshillin koordinues që themeluan partitë politike të shqiptarëve të Maqedonisë dje në Reçicë pran Tetovës.
XS
SM
MD
LG