Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës në mbledhjen e nesërme pritet të zgjedhë presidentin e Kosovës dhe kryeministrin e qeverisë së Kosovës, të cilët sipas marrëveshjes së mëparshme midis partive politike do të jenë Ibrahim Rugova, nga LDK-ja dhe Bajram Rexhepi, nga PDK-ja.
Tash më janë publikuar edhe emrat e dhjetë ministrave të qeverisë së Kosovës dhe Kuvendi pritet të miratojë në pako kandidatët dhe të themelojë, më në fund, institucionet që do të qeverisin Kosovën, bashkë me UNMIK-un.
XS
SM
MD
LG