Ndërlidhjet

AHMEDABAD, Indi


Gjatë konflikteve fetare midis besimtarëve myslimanë dhe hindu në shtetin Guxharat janë vrarë 650 njerëz dhe besohet se me kohë do të zbulohen edhe viktima të tjera sidomos në zonat rurale – ka thënë një zyrtar i policisë së Indisë që kërkoi të mbetet anonim. Zyrtari tha më tej se gjendja në vend po i kthehet normalitetit ndërsa incidente sporadike vazhdojnë në fshatra.
XS
SM
MD
LG