Ndërlidhjet

PRAGË


Tetë marsi, dita ndërkombëtare e gruas, po festohet në gjithë botën. Ministria e punës e Rumanisë e shënoi këtë ditë duke u ofruar mbi 20 mijë vende pune grave, të cilat mbanin rradhën në agjensitë e rekrutimit.
Ndërkaq komisionerja e Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut, Meri Robinson, e cila gjendet për njw vizitë katwr ditore në Afganistan, ka thënë se gratë e kwtij vendi janë të shqetësuara për gjendjen e sigurisë ndaj dhe ka bërë thirrje për zgjatjen e mandatit të Forcës Ndërkombëtare të Sigurisë në gjithë territorin e Afganistanit.
XS
SM
MD
LG