Ndërlidhjet

AMAN


Nënpresidenti i Shteteve të Bashkuara, Dick Cheney arriti në Jordan,në fillim të turneut 11 vendeve në Lindjen e Afërt që të diskutojë dhunën izraelito-palestineze dhe raportet me Irakun.
Kryeminitri jordanez, Ali Abu Ragheb takoi nënpresidentin amerikan, me të arritur, e më vonë Ai do të bisedojë me mbretin Abdullahu i Dytë, i cili ditë më parë u tërhoqi vëmendjen Shteteve të Bashkuara kundër mundësisë për aksione ushtarake ndaj Irakut.
Dje, Dick Cheney taki në Londër kryeministrin britanik, Tony Blair ,i cili tha se Iraku paraqet kërcënim për stabilitetin në botë.
XS
SM
MD
LG