Ndërlidhjet

MONTEREJ/MEKSIKË


Ndihma e vendeve më të varfëra dhe sigurimi i fondeve për zhvillim do të jenë në krye të agjendës së Konferencës pes ditëshe të Kombeve të Bashkuara për Financimin e Zhvillimit që fillon në Meksikë.
Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan tha se tubimi paraqet mundësi të volitshme për të shfrytëzuar resurset finansiare që janë tejet të nevojshme për zhvillim.
Në mesin e mbi 50 liderëve botërorë dhe nga fusha e biznesit në Konferencë merr pjesë edhe preidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush.
XS
SM
MD
LG