Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri jugosllav, Dragisha Peshiq ka biseduar në Beograd me të ngarkuarin me punë në ambasadn e Shqipërisë në RFJ, Edmond Haxhinasta lidhur me përparimin e marrëdhënjeve midis dy vendeve dhe bashkëpunimin në kuadër të organizatave rajonale.
Jugosllavia në samitin e Tiranës në 28 mars do të amrrë nga Shqipëria kryesinë e Procesit të bashkëpunimit në Evropën jug-lindore.
XS
SM
MD
LG