Ndërlidhjet

BEOGRAD


Koalicioni i serbëve “Kthimi”, nuk do të hyjë në qeverinë e Kosovës derisa të themelohet ministria për kthim dhe personat e shpërngulur, është konkluduar në bisedimet që kishin në Beograd përfaqësues të atij koalicioni me presidentin jugosllav, Vojisllav Koshtunica dhe zëvendëskryeministrin e Serbisë, Nebojsha Çoviq.
Nga shefi i Misionit Civil të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Michael Steiner është kërkuar të bëjë të mundur formimin e asaj ministrie.
XS
SM
MD
LG