Ndërlidhjet

GJENEVË


Përfaqësuesi special i Kombeve të Bashkuara për të drejtat e njeriut në territoret palestineze, John Dugard, thotë se vendosja e një misioni paqëruajtës ndërkombëtar është e vetmja rrugë për ti dhënë fund dhunës në Lindje të Afërt.
Në raportin e publikuar në Gjenevë, Dugard thotë se dy palët, Izareli dhe palestinezët, janë duke bërë abuzime serioze të të drejtave të njeriut.
Raporti i tij identifikon okupimin izraelit të territoreve palestineze si rrënjë të konfliktit.
XS
SM
MD
LG