Ndërlidhjet

AMAN


Jordani u kërcënua me ndërmarrjen e masave të pa-specifikuara kundër Izraelit, poqese trupat izraelite nuk i japin fund rrethimit të selisë palestineze në Ramallah, dhe nëse menjëherë nuk tërhiqen nga Bregu Perëndimor.
Ministri i Jashtëm i Jordanit Marvan Muasher nga ambasadorët e 5 vendeve anëtare të përhershme të Këshillit të Sigurimit, kërkoi mbledhje urgjente për të sjellë vendimin rreth vendosjes së një force ndërkombëtare që do ta stabilizojë situatën në rajon.
XS
SM
MD
LG